POZOR! Agentura pro ochranné známky s.r.o jsou podvodníci

VAROVÁNÍ POZOR NA NABÍDKY NA OBNOVENÍ OCHRANNÝCH ZNÁMEK

V polovině roku 2010 zahájila činnost zcela nová firma Česká obnova ochranných známek s.r.o.  jejímž jediným společníkem a jednatelem je finská občanka, a tato společnost začala oslovovat české firmy s nabídkou různých služeb v oblasti průmyslových práv, zejména obnov platnosti ochranných známek. V současné době navazuje na činnosti předchozí společnosti společnost pod názvem Agentura pro ochranné známky s.r.o., Na Strži 65/1702,  Praha 4.

Smluvní podmínky těchto společnostíjs ou upraveny tak, že jejich podpisem převádíte na uvedené firmy zastupování všech Vašich prumyslových práv, a zavazujete se k dalším závazkům.

Cena nabizených služeb je více než dvojnásobná oproti běžným cenám, ale především tyto společnosti nejsou registrovány v Komoře patentových zástupců v CR, a jejich oprávnění k poskyoviíní uvedených služeb je velmi pochybné. Finská občanka je v současné době trestně stíhaná a firmy nekomunikují. Jedná se o pelmanentní pokusy vylákat z Vás podvodným způsobem penize za obnovu ochranné známky, která již byla provedena.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..