Thunderbird jak na automatický podpis

Podpis se vytváří v dialogovém okně Nastavení účtu. Klepněte na nabídku Nástroje, poté na položku Nastavení účtu… a v levém sloupci zvolte účet, pro který si přejete podpis vytvořit.

Umístění podpisu

Když odpovídáte na zprávu, objeví se ve výchozím nastavení váš podpis pod citovaným textem na konci zprávy. Chcete-li jeho pozici změnit, klepněte na nabídku Nástroje, v ní na položku Nastavení účtu… a u příslušného účtu klepněte v levém sloupci na Vytváření zpráv a adresování. U volby Při odpovědi automaticky odcitovat původní zprávu vyberte z rozbalovací nabídky hodnotu začít odpověď nad citovaným textem a níže z rozbalovací nabídky Umístit podpis vyberte hodnotu pod odpověď (nad citovaný text).

Toto nastavení lze provést pro každý účet a pro každou identitu.

Odstranění dvou pomlček

Thunderbird – Nástroje – Možnosti – Rozšířené – Obecné – Editor nastavení

Najděte předvolbu:

mail.identity.default.suppress_signature_separator

a změňte hodnotu na true – odstraní se 2 pomlčky před podpisem.

4 komentáře u „Thunderbird jak na automatický podpis“

  1. Dobrý den,
    mám problém s nastavením automatického podpisu v Thunderbird. Buď mohu vkládat text, nebo obrázek, obojí nejde dohromady. Zároveň potřebuji, aby text (mailová adresa + web firmy) byly aktivní. Poradíte mi, jak na to? Děkuji.

  2. Dobrý den,
    v Thunderbirdu nastavte u podpisu použít HTML a pak si někde v HTML editoru vytvořte podpis s vloženými obrázky přímo v HTML pomocí Base64. Použít můžete třeba tento editor https://nightly.ckeditor.com/20-01-30-07-04/full/samples/ kde si vložíte Ctrl-V obrázek do textu, upravíte vše a pak přepnete na zdroj (vlevo nahoře) a celé si pak nakopírujete do Thunderbirdu do podpisu.

  3. Přepínání podpisů - nastavení nad a pod citovaný text napsal:

    Dobrý den,

    nainstaloval jsem si doplněk „Signature Switch“ a vytvořil podpisy ve wordu pomocí uložit jako html soubor (zjednodušený formát htm, html). Když vytvořím novou zprávu, objeví se hned první nejčastěji používaný podpis (dokonce bez dvou pomlček –). Podpisy mohu přepínat bez problémů a zobrazují se mi (dle požadavku) nad citovaným textem. Jakmile ale dám zprávu přeposlat nebo odpovědět, tak u přepínání podpisů se mi vždy podpis zobrazí pod textovými zprávami (zcela dole) i přesto, že v nastavení mám u vytváření zpráv nastaveno vždy nad citovaným textem. Již si s tím nevím rady. Můžete mi někdo pomoci? Zkoušel jsem všechny varianty, ale vždy bez úspěchu. Když jsem měl dříve pouze jeden podpis v „holém“ textu, nikdy s tímto nebyl problém. Jakmile jsem si jich vytvořil více a v html, tak toto nefunguje. U všech podpisů, které přepnu se zobrazují dvě pomlčky –. To bych také rád odstranil, ale to jsem schopen akceptovat.

  4. nastavení nad a pod citovaný text - doplněk signature switch napsal:

    Dobrý den,
    mám úplně stejný problém a nevím jak jej vyřešit. Za řešení předem děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..